Hlavní obsah

Golfistka Spilková klesla na turnaji LET v Berlíně na 14. místo

Golfistka Klára Spilková klesla na turnaji okruhu Ladies European Tour (LET) v Berlíně z druhého na 14. místo. V druhém kole German Masters zahrála dvě rány nad par hřiště, celkem má skóre -4. Dál vede Švédka Jessica Karlssonová, od nejbližších soupeřek ji dělí už pět úderů.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Klára Spilková skončila druhá na golfovém turnaji žen Tipsport Czech Ladies Open evropského okruhu Ladies European Tour v Berouně.

Článek

Česká jednička Spilková, která minulý týden obsadila druhé místo na turnaji LET v Berouně, byla i v německé metropoli po úvodním kole druhá s výsledkem -6. Dnes však zahrála o osm úderů víc a vypadla z elitní desítky.

Program druhého kola zpozdilo počasí, dohrávat se bude v sobotu dopoledne. Následná finálová kola o víkendu absolvuje také Sára Kousková, o postup bojuje i Tereza Melecká.

Jana Melichová, která po překvapivém triumfu ještě v roli amatérky na Tipsport Czech Ladies Open hrála v Německu poprvé jako profesionálka, skončila po nevydařeném druhém kole se skóre +5 pod hranicí cutu. Ještě níž jsou ve výsledkové listině Kristýna Napoleaová a Tereza Koželuhová.

Reklama

Související témata: