Hlavní obsah

Na turnaji Czech Open v Berouně se představí i třináctiletý talent

Aktualizováno

Na devátém ročníku golfového turnaje Czech Open bude startovat i třináctiletý talent Louis Klein. V Berouně se od 17. do 20. srpna představí také trojnásobný vítěz Filip Mrůzek nebo Jiří Zuska. Turnaj má dotaci 600.000 korun, třetinu si odveze vítěz.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Ředitel turnaje Michal Tůma na tiskové konferenci.

Článek

Kleina čeká premiérové vystoupení na Czech Open. Letos vyhrál třetí podnik domácí série Czech Open Golf Tour. Na turnaji Challenge Tour v Brně jako nejmladší hráč v historii druhé nejvyšší evropské profesionální série prošel cutem.

"Jsme rádi, že u nás letos bude Louis Klein hrát. Čeká ho i start na Czech Masters o týden později a turnaj u nás pro něj bude perfektní přípravou. Snažíme se hřiště připravit tak, aby bylo co nejvíc podobné tomu, co bude čekat hráče na Albatrossu," uvedl prezident Royal Beroun Golf Clubu Vojtěch Matějček v tiskové zprávě.

V Berouně budou hrát i loni druhý Aleš Kořínek, Šimon Zach a Štěpán Daněk či amatér David Tomi. Ve startovním poli figuruje rovněž 30 zahraničních golfistů ze 14 zemí.

Vrchol domácí mužské golfové sezony turnaj Czech Masters z nejvyšší evropské série DP World Tour se uskuteční od 24. do 27. srpna na hřišti Albatross ve Vysokém Újezdu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.