Hlavní obsah

Napoleaová se po třetím kole golfového German Masters dělí o vedení

Aktualizováno

Golfistka Kristýna Napoleaová se po třetím kole German Masters posunula do čela průběžného pořadí. O první místo na turnaji Ladies European Tour se dělí s Angličankou Carou Gainerovou. Obě mají 13 ran pod par. Za nimi následuje s odstupem dvou úderů Dikša Dagarová z Indie.

Foto: Twitter@thegolfbusiness

Golfistka Kristýna Napoleaová na archivním snímku

Článek

Sedmadvacetiletá česká golfistka si dnes polepšila z druhé příčky, která jí patřila po pátku, i když zahrála své nejhorší kolo v turnaji 69 úderů. V neděli bude Napoleaová útočit na životní úspěch. Dosud byla na elitním evropském okruhu nejlépe druhá loni v březnu v Saúdské Arábii.

Mírně si před posledním kolem polepšila také Sára Kousková, která figuruje na 35. místě. Na hřišti golfového klubu Seddiner See poblíž Berlína se zatím každý den o ránu zlepšovala. Dnes zahrála 71 úderů a je v paru. Česká jednička Klára Davidson Spilková má po výkonu 74 ran skóre +6 a klesla na 64. příčku.

Po dvou kolech skončil turnaj s dotací 300.000 eur pro Janu Melichovou, jež bude příští týden obhajovat loňské senzační vítězství v Berouně, Terezu Meleckou a Terezu Koželuhovou.

Reklama

Související témata: