Hlavní obsah

Spilková je po prvním kole turnaje LET v Singapuru druhá

Česká golfová jednička Klára Davidson Spilková se po prvním kole turnaje Ladies European Tour v Singapuru dělí o druhé místo. Jedenáctá hráčka sezonního pořadí LET ztrácí se skóre -4 stejně jako další čtyři soupeřky jedinou ránu na vedoucí Nicole Garciaovou z Jihoafrické republiky.

Foto: twitter:@spilkovaklara, Twitter

Česká golfistka Klára Davidson Spilková na archivním snímku.

Článek

Davidson Spilková, jež na předchozích dvou akcích LET vybojovala umístění v první desítce, obešla hřiště Laguna National na 68 ran. Zahrála pět birdie a jediné bogey. Další české golfistce Sáře Kouskové patří 35. místo (+1), Tereza Melecká je 59. (+4) a Jana Melichová uzavírá výsledkovou listinu čítající 78 hráček.

Turnaj je součástí Aramco Team Series, hraje se tedy zároveň jako soutěž družstev, která tvoří vždy tři profesionálky a jeden amatérský hráč, či hráčka. Davidson Spilková je kapitánkou jednoho z nich a v týmovém hodnocení je její sestava s Němkou Sophií Wittovou, Finkou Tiiou Koivistovou a Thajkou Alisou Inprasitovou na sedmé pozici. Roli kapitánky má i Kousková a jejímu družstvu patří dvacáté místo.

Reklama

Související témata: