Hlavní obsah

Spilková se před finále v Berlíně dělí o páté místo

Golfistka Klára Spilková se na berlínském turnaji okruhu Ladies European Tour (LET) vrátila do první desítky a po třetím kole se dělí o páté místo. Česká jednička před finálovým dnem German Masters zaostává se skóre -9 o pět ran za vedoucí Jessicou Karlssonovou ze Švédska, čtyři ztrácí na další Švédku Maju Starkovou a jediný úder ji dělí od Španělky Carmen Alonsové a Němky Leonie Harmové. Stejně jako Spilková mají 207 ran na kontě další čtyři hráčky.

Foto: Kateřina Šulová, ČTK

Klára Spilková skončila druhá na golfovém turnaji žen Tipsport Czech Ladies Open evropského okruhu Ladies European Tour v Berouně.

Článek

Spilková, jež minulý týden obsadila druhé místo na turnaji LET v Berouně, dnes zapsala skóre -5 a jen o jednu ránu nezopakovala čtvrteční výkon. Zahrála sedm birdie, včetně tří na posledních třech jamkách, a jen dvě bogey. O lepší umístění připravil nepovedený pátek (+2), po němž se z druhého místa propadla mimo desítku.

Sára Kousková ve třetím kole zahrála dvě rány pod par a drží se na 37. místě. Třetí česká hráčka, jež prošla cutem, Tereza Melecká předvedla výkon jen o ránu horší a dělí se o 45. pozici.

Reklama

Související témata: