Hlavní obsah

Tak to bylo o vlásek. Spilková prošla cutem a má kartu

Golfistka Klára Spilková si s velkou pravděpodobností udržela kartu na Ladies European Tour 2012. Rozhodl o tom čtvrteční postup do finále turnaje Dubai Ladies Masters přesně na hranici cutu. Nejlepší česká profesionálka by měla skončit v redukovaném finančním žebříčku do 80. místa a zahrát si s evropskou elitou i příští rok. Především však nebude muset v lednu absolvovat únavnou kvalifikaci.

Foto: Karel Brázdil

Klára Spilková

Článek

Klára Spilková (+3, 72-75) na turnaji Dubai Ladies Masters dlouho balancovala na hranici cutu, který se nakonec ustálil na hodnotě +3. Dlouho se však držel na +2 a někdo malověrný by už mohl začít propadat beznaději.

Nejlepší česká profesionálka ve čtvrtek zahrála dvě birdie a pět bogey a je na děleném 57. místě. Je zajímavé, že na hřišti Emirates Golf Club se jí dařilo na jamkách, které o den dříve pokazila, a naopak kazila úseky, kde v úvodním kole skórovala.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

Basketbal

Opava titul neobhájí

Opavští basketbalisté ligový titul neobhájí. Ve čtvrtfinále je senzačně vyřadila Ostrava, která vyhrála doma 86:85 a sérii ovládla 4:2 na zápasy.
NačítámNačíst další články