Hlavní obsah

Poplach. Oporu Vsetínští zapomněli na pumpě, ale zápas pro ně skončil výborně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teď to zní jako zábavná historka, ale když hokejisté Vsetína cestovali do Pelhřimova na pondělní utkání první ligy s Duklou Jihlava, úplně nadšená jejich výprava nebyla. Jednu z opor, útočníka Luboše Roba, zapomněli na pumpě, důsledkem byly komplikace a zpoždění, což poněkud narušilo závěrečnou přípravu na utkání.

Foto: www.hc-vsetin.cz

Luboš Rob ze Vsetína.

Článek

Jihlavští, hrající v pelhřimovském azylu, měli v první třetině příležitosti, ale byli to hosté, kteří se ujali vedení. Postaral se o to právě Rob, který coby vnuk Jaroslava Pouzara a syn Luboše Roba staršího pokračuje v rodinné hokejové tradici.

V 17. minutě po vhazování na levém kruhu se uvolnil a přesnou trefou k tyči oslavil svou 10. branku v sezoně.

„Na zápas jsme přijeli o půl hodiny později, protože jsme hráče Roba zapomněli na benzínce. Taková veselá historka z naší cesty,“ připomínal vsetínský kouč Jiří Weintritt po utkání, které bylo vyrovnaným nelítostným soubojem. „Měli jsme dobrý pohyb a celkově jsme byli o fous lepším týmem. Dva góly pro nás byly zasloužené,“ tvrdil dále trenér hostů, kteří vyhráli i přes absenci další opory, Erika Hrni, který se před nedávnem podrobil operaci menisku.

Reklama

Související témata: