Hlavní obsah

Šílenost, katastrofální, úplně o ničem! Zlín je všem pro smích, hokejisté přišli o 40 procent platu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle že má být jeden z předsezonních aspirantů na baráž o extraligu? Tohle že má být mančaft, který loni v březnu nejvyšší hokejovou soutěž opustil, ale po roční pauze by se do ní rád vrátil? Ale dejte pokoj, vždyť do aprílu zbývá ještě téměř čtvrt roku! Od první Poruby dělí v Chance lize hokejisty Zlína propastných 24 bodů, hůř jsou na tom v tabulce jen Šumperk a béčko Pardubic. Korunu všemu Berani nasadili v pondělí doma proti Slavii...

Foto: Berani Zlín

Hokejisté Zlína během hrubě nepovedeného utkání se Slavií.

Článek

Sobotní triumf v prodloužení na ledě Přerova byl spíš jen výstřelem do tmy. O dva dny později se Zlín zase vrátil do reality. Temné, kruté, pro fanoušky frustrující. Prohra 0:4 byla už sedmou z posledních devíti zápasů a následoval pád z desáté příčky, která jako poslední zajišťuje postup do předkola play off, na dvanáctou.

A tak nebylo divu, že řada z 1285 přítomných fanoušků začala zimní stadion Luďka Čajky opouštět předčasně. Ti jedinci, kteří s nervy vydrželi až do třetí sirény, hráče „odměnili" nespokojeným pískotem.

„Předvedli jsme absolutně katastrofální výkon. Nemáme se na co vymlouvat, zlínským fanouškům se musíme za dnešní výkon omluvit," soptil na pozápasové tiskové konferenci hlavní kouč Miloš Říha mladší.

Foto: beranizlin.cz

Kouč Zlína Miloš Říha mladší.

„Náš výkon byl úplná šílenost, neuvěřitelný. Víc k tomu nemám, co říci. Absolutně tomu nerozumím, bylo to úplně o ničem. Přistup byl nulový," pokračoval Říha.

Reakce klubového vedení přišla jen o chvilku později. A z příspěvku generálního manažera Roberta Hamrly na Twitteru je jasné, jak moc mu hráči (nejen) proti Slavii hnul žlučí.

„Za dnešní výkon se omlouvám, nic horšího jsem neviděl. Hráči přišli o 40 % platu," napsal Hamrla.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.