Hlavní obsah

Útočník Duda posílil hokejisty Vsetína

Třiačtyřicetiletý hokejový útočník Radek Duda se stal před koncem dnešní uzávěrky přestupů posilou Vsetína. Do třetího týmu první ligy zamířil z Benátek nad Jizerou, které jsou v druhé nejvyšší soutěži na sestupové patnácté pozici. Bývalý reprezentant Duda se na konci listopadu vrátil na prvoligový led poté, co původně po sezoně 2019/20 po angažmá v Benátkách nad Jizerou a potom ještě krátce v Lustenau v Alpské lize už končil kariéru.

Foto: Sport.cz

Zkušený forvard Radek Duda oblékal i dres Benátek.

Článek

"Radek je zkušený hráč. Cítíme z něj odhodlání porvat se o týmový úspěch v sezoně, kdy osobní statistiky jdou stranou. Věříme, že svými zkušenostmi týmu pomůže na ledě i v kabině," řekl webu Vsetína jednatel klubu Daniel Tobola. Duda si v této sezoně připsal ve 14 zápasech 13 bodů za sedm branek a šest asistencí.

V extralize má Duda na kontě za Spartu, Plzeň, Slavii, České Budějovice, Chomutov, Liberec, Karlovy Vary, Litvínov a Chomutov celkem 730 zápasů a 502 bodů za 214 branek a 288 asistencí. Účastník mistrovství světa z roku 2003 působil také v Kazani v KHL, Malmö, Ilvesu Tampere, Langnau či Basileji.

Reklama

Související témata: