Hlavní obsah

Už zase? Český útočník znovu vytáhl famózní fintu á la Granlund

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejová Slavia si výjezd do Ostravy rozhodně za rámeček nedá. Od vedoucího celku Chance ligy Poruby vyfasovala potupný debakl 0:7, fantastickou brankou se navíc prezentoval sedmadvacetiletý forvard Dominik Hrníčko, který se počtvrté v kariéře blýskl geniálním gólem á la Mikael Granlund. Lakrosová finta se po právu stala ozdobou 20. kola.

Foto: www.hcporuba.cz

Dominik Hrníčko (vpravo) slaví branku v duelu proti Slavii.

Článek

Vedoucí celek hokejové Chance ligy prožívá skvělou sezonu, a ještě lepšími výkony na ledové ploše baví diváky. Poruba, jenž v loňském ročníku skončila až na dvanáctém místě, si připsala letošní čtrnácté vítězství a byl z toho největší debakl 20. kola. Sedm branek totiž vyfasovala trápící se Slavia, jeden z gólů přitom skutečně stál za to.

Šestou branku porubského mančafu obstaral Dominik Hrníčko, který vytáhl parádní lakrosovou fintu s pukem na čepeli a následným zasunutím ze vzduchu do soupeřovy branky. Brankář pražského celku Roman Málek se nechal zaskočit a nedokázal včas uzavřít všechny mezery u své tyče. Slávistického strážce to dokonce vyhnalo z branky a zbytek zápasu odchytal náhradník Tomáš Volevecký.

Gól zvaný „Michigan", který proslavil finský útočník Mikael Granlund, přitom nebyl v podání sedmadvacetiletého Hrníčka ojedinělou záležitostí. Totožným způsobem se totiž prosadil již počtvrté v kariéře, předtím se mu to povedlo v dresu liberecké juniorky, v Benátkách nad Jizerou a za Prostějov. Kdy a v jakém dresu se mu to podaří popáté?

Reklama

Související témata: