Hlavní obsah

Slovenský hokej v slzách. Krátce za sebou zemřeli dva bývalí hráči Popradu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poprad/Praha

Slovenský extraligový tým HK Poprad se v posledních dnech ponořil do smutku. Zasáhly jej totiž hned dvě tragické zprávy. Tou první byla informace o úmrtí teprve dvaadvacetiletého bývalého mládežnického hokejisty Michala Jána Ovšonky, který byl od 25. prosince nezvěstný, a v neděli přišla druhá zpráva – o smrti Rastislava Bonči, který za klub hrál v 80. a 90. letech.

Foto: hkpoprad.sk

Zemřelí bývalí hokejisté HK Poprad – Michal Ján Ovšonka a Rastislav Bončo.

Článek

Dvaadvacetiletý Ovšonka oblékal dres „kamzíků“ v mládežnických kategoriích, v sezoně 2019/20 působil u A-týmu jako kustod. Od soboty 25. prosince byl nezvěstný, o čtyři dny později bylo jeho tělo nalezeno bez známek života. Podle webu cas.sk zemřel na podchlazení.

O pár hodin později přišla další tragická zpráva. Bývalý obránce Rastislav Bončo zesnul krátce před svými 47. narozeninami. V klubu působil v 80. a 90. letech.

Klub zpod Tater o obou úmrtích informoval na svých oficiálních stránkách. „HK Poprad chce vyjádřit upřímnou a hlubokou soustrast rodině, přátelům a známým Michala a Rastislava,“ uvedl v prohlášení.

Reklama

Související témata: