Hlavní obsah

Trenér Cíger u hokejistů Slovanu Bratislava skončil

BRATISLAVA

Hokejisty Slovanu Bratislava už netrénuje Zdeno Cíger. Devětatřicetiletý bývalý útočník, který klub z hlavního města přivedl k posledním dvěma mistrovským titulům, už nestál na lavičce týmu v dnešním extraligovém utkání v Trenčíně. Mužstvo tam vedli dosavadní asistent Róbert Pukalovič a trenér brankářů Rudolf Jurčenko.

Článek

"Zdeno nám zavolal, že končí. Nezbývalo nám nic jiného než jeho abdikaci přijmout. Určitě chceme, aby pracoval i nadále na nějaké pozici v našem klubu," řekl televizi TA3 generální manažer Slovanu Maroš Krajči.

O Cígerově trenérské budoucnosti se začalo spekulovat po sérii nepřesvědčivých výkonů, po nichž se Slovan propadl do druhé poloviny tabulky. Mužstvu nevyšel ani středeční zápas Ligy mistrů v Českých Budějovicích, kde prohrálo 2:5. Za nejvážnějšího kandidáta na uprázdněné místo je považován Dušan Gregor, jenž tento týden skončil v Liberci.

Bývalý československý a později slovenský reprezentant Cíger trénoval Slovan od 10. prosince roku 2006, kdy vystřídal Čecha Rostislava Čadu.

Reklama

Související témata: