Hlavní obsah

Černý scénář se naplnil. Na MS dvacítek zraněný Jiříček musí na operaci a má po sezoně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Černý scénář se bohužel naplnil. Sedmnáctiletý Adam Jiříček, pro kterého probíhající hokejový šampionát hráčů do dvaceti let skončil hned v úvodním zápase proti Slovensku, musí s poraněným pravým kolenem na operaci. Sezona tak pro něj předčasně skončila.

Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Pro plzeňského Adama Jiříčka skončila sezona.

Článek

Jiříčkovi v závěru druhé třetiny duelu se Slovenskem v souboji u mantinelu nešťastně přisedl nohu Juraj Pekarčík a brzy bylo jasné, že pro českého benjamínka jde o poslední moment na turnaji. Bohužel se ukázalo, že i v celé sezoně…

„V tomto týdnu absolvuje finální vyšetření na Klinice ortopedie a traumatologie ve Fakultní nemocnici Plzeň. Po nezbytné předoperační rehabilitační přípravě podstoupí operaci zraněného kolene u specialisty na tuto problematiku, profesora Petra Zemana. Zákrok ho vyřadí ze hry do konce této sezony,“ uvedl plzeňský klub v tiskové zprávě.

Adam Jiříček, jehož o tři roky starší bratr David už hraje NHL za Columbus, se v aktuálním ročníku naplno usadil v sestavě Plzně, za kterou odehrál devatenáct extraligových utkání. Předpokládá se, že v letošním draftu NHL bude vybrán hned v prvním kole.

Reklama

  Pardubice - Třinec zítra 19 : 00
20240428T19 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články