Hlavní obsah

Atraktivní duel v Hradci. Hokejisté vymění brusle za kopačky

Po roce opět nazují kopačky, aby si letní přípravu znovu zpestřili fotbalovým zápasem. Hokejisté Mountfieldu HK vyzvou v exhibičním souboji FC Nový Hradec Králové. Populární akce se uskuteční ve středu 23. června od 17.30 hodin. Extraligový klub o přátelském utkání informoval na svých oficiálních internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kapitán Mountfieldu HK Radek Smoleňák loni při přátelském fotbalovém duelu nasadil brankářské rukavice..

Článek

Proti mužstvu z I.B třídy Královéhradeckého kraje vyrukují hokejisté už pošesté za sebou. Zatímco v prvních čtyřech utkáních slavili výhru, loni před zraky zhruba 500 diváků prohráli na hřišti Nového Hradce s domácími fotbalisty 1:3, když jejich jediný gól vstřelil mladík Vojtěch Síla.

Bránu tehdy strážil Radek Smoleňák a Radovan Pavlík, na zeleném pažitu pobíhali třeba Aleš Jergl, Radim Šalda, Zdeněk Čáp a další borci.

Hráči obou týmů podstoupí před utkáním testovaní na covid-19. Kvůli epidemické situaci neproběhne tentokrát po zápase autogramiáda, pro prvních sto příchozích fanoušků bude však připravený balíček ručně podepsaných karet hráčů, kteří se akce zúčastní. Kartičky budou k dispozici u vstupu do areálu, jenž se otevře hodinu a půl před výkopem úvodního klání, které v 16 hodin obstarají starší žáci Nového Hradce a mladí hokejisté Mountfieldu HK ročníku 2007.

Na Nový Hradec dorazí rovněž maskot Mounty a fandové budou moci vyhrát některou z cen, a to v penaltovém rozstřelu, když se do branky postaví jeden z hradeckých hokejistů.

Reklama

Související témata: