Hlavní obsah

Bartošák na odchodu! Průšvih, nebo obyčejný přestup?

Velký problém? Hokejový gólman Patrik Bartošák možná dochytal v Třinci. Podle neoficiálních informací čelí podezření, že se dostal do problémů s alkoholem za volantem. Zároveň se objevily informace, že by brankář měl zamířit do KHL.

Foto: David Taneček, ČTK

Brankář Třince Patrik Bartošák.

Článek

Průšvih měl údajně nastat během reprezentační pauzy. „Zaregistrovali jsme zprávy na sociálních sítích ohledně údajných problémů Patrika Bartošáka," uvedl pro Deník ředitel Ocelářů Jan Peterek.

Celou situaci klub prověřuje, vnímá i zprávy o údajném odchodu kopřivnického rodáka z Třince. „V této věci můžeme potvrdit, že registrujeme už nějaký čas zájem z Ruska o Patrikovy služby," podotkl Peterek.

Foto: David Taneček, ČTK

Aleš Jergl z Hradce Králové překonává v samostatném nájezdu třineckého brankáře Patrika Bartošáka.

Bartošák v úterý i ve středu normálně trénoval s mužstvem. „Ve čtvrtek ne. Předpokládáme, že jasno bude v nejbližších hodinách," dodal ředitel. Ve hře podle všeho může být i nekompromisní vyhazov brankáře. Anebo jde o obyčejný odchod jen nadbytečně orámovaný nepodloženými spekulacemi? Anebo snad se ruský zájem o gólmana při případných nastalých problémech Třinci náramně hodí?

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Patrik Bartošák na archivním snímku ze srazu hokejové reprezentace.

Bartošák jistým problémům kdysi čelil už v zámoří. Měl napadnout přítelkyni, kvůli čemuž mu Los Angeles pozastavilo smlouvu v lednu 2016. Posléze se vrátil do ČR, kde chytal za Vítkovice a teď za Třinec, s reprezentací byl i na letošním MS na Slovensku.

Reklama

Související témata: