Hlavní obsah

Boleslavská ztráta roste

MLADÁ BOLESLAV

Už šestibodové manko na předposlední Znojmo tíží hokejisty Mladé Boleslavi. „Jak se ta díra zvětšuje, každé utkání je víc a víc stěžejní a my přitom pořád zbytečně ztrácíme body,“ lamentuje trenér nováčka Jiří Šejba.

Článek

„Při hře pět na pět jsme i týmu ze špičky tabulky rovnocenným soupeřem, jenže dostáváme góly v oslabení,“ uvažuje útočník Aleš Padělek. „Dlouhodobě nezvládáme oslabení, musí se tam hodně věcí dělat jinak. Naše hra potřebuje zlepšit,“ krčí rameny kapitán Richard Král.

Sestava 32. kola O2 extraligy dle Sport.cz:
J. Sedláček (Zlín - potřetí v sestavě kola) - L. Galvas (Zlín - 4), A. Krstev (Vítkovice - 2) - J. Koma (Pardubice), J. Černý (Litvínov), J. Košťál (K. Vary).

Litvínovské tváře naopak zdobí úsměv. „Vyplácela se v přesilovkách častá střelba i to, že jsme se tlačili před branku k dorážkám,“ míní autor dvou branek Jakub Černý. „Ani jsme nevěděli, že nás výhra vrátila na první místo, a doufám, že si v pozici lídra povedeme lépe než před dvěma týdny, kdy jsme pak prohráli třikrát v řadě,“ říká útočník Michal Trávníček.

V Mladé Boleslavi zase pevně věří, že nováčka zvedne Vrbatův příjezd ze zámoří. „Radim bude obrovská pomoc. Nutně potřebujeme hráče, který dává góly, naše koncovka neskutečně vázne,“ říká Padělek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.