Hlavní obsah

Brankář Klouček a obránce Hrádek prodloužili smlouvy v hokejových Pardubicích

Hokejové Dynamo Pardubice prodloužilo smlouvy s brankářem Milanem Kloučkem a obráncem Michalem Hrádkem. První profesionální kontrakt podepsal s klubem osmnáctiletý útočník Daniel Herčík. Dynamo o tom informovalo na svém webu, délku smluv nespecifikovalo.

Foto: Josef Vostárek, ČTK

Milan Klouček prodloužil v Pardubicích smlouvu

Článek

Třiadvacetiletý Klouček je odchovancem Pardubic. V této sezoně extraligy tvoří brankářskou dvojici s Dominikem Frodlem, odchytal 15 zápasů s úspěšností zákroků 91,9 procenta.

"Dynamo má skvělé podmínky na to, abych se mohl zlepšovat. Jedním z důvodů bylo, že nyní všichni myslíme na ty nejvyšší příčky a hrozně mě láká tady vyhrát titul, udělat úspěch. Po sezonách, kdy to zde nebylo úplně růžové, se celá organizace každým dnem posouvá nahoru," uvedl Klouček, kterého v roce 2018 draftoval Nashville.

Hrádek má v 19 letech na kontě už přes 70 extraligových zápasů. Nyní ho čeká s českou dvacítkou mistrovství světa v Kanadě. "Jsem rád, že jsem s Dynamem podepsal novou smlouvu a mohu se už kompletně soustředit na hokej. V Pardubicích mám rodinu, bydlení, všechno mám kousek. Nemusím se nikam stěhovat a hlavně mě těší, že budu moci i nadále hrát před tak skvělými fanoušky," řekl Hrádek.

Herčík debutoval v extralize v říjnu proti Zlínu, další start zatím nepřidal. Je nejproduktivnějším hráčem pardubické juniorky a nastupuje také za Vrchlabí v první lize.

Reklama

Související témata: