Hlavní obsah

Discipinárka k Vánocům nadělovala! Kapitán Energie zaplatí deset tisíc, kdo další se prohne?

Kapitán hokejistů Karlových Varů Václav Skuhravý dostal pokutu 10 000 korun za nesportovní chování. Zkušený útočník podle disciplinární komise extraligy neadekvátně komentoval výroky rozhodčích. Poloviční částku zaplatí za stejný prohřešek i útočník Vítkovic Rostislav Marosz.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zleva Bedřich Köhler ze Zlína a Václav Skuhravý z Karlových Varů.

Článek

Jedenačtyřicetiletý Skuhravý byl dodatečně potrestán za zápas Energie v Liberci 15. prosince, kdy ve 22. minutě po signalizovaném oboustranném vyloučení z hráčské lavice slovně napadal rozhodčí. Robin Šír a Matěj Sýkora mu nejprve udělili desetiminutový osobní trest a následně trest do konce utkání.

Desetitisícovou pokutu dostal Skuhravý proto, že byl za podobné jednání v uplynulých dvou letech trestán již čtyřikrát. Naposledy v únoru, v této sezoně to byl první případ.

Marosz se provinil ve stejný den v zápase na ledě Třince. Ve 45. minutě dostal nejprve dvouminutový trest za hrubost, za následný verbální útok na rozhodčí byl vyloučen na dalších deset minut. Devětadvacetiletý útočník dostal za nevhodné chování v uplynulých dvou letech napomenutí.

Reklama