Hlavní obsah

Důležitá zpráva pro Zlín. Jeho opora se mu upsala na další dvě sezony

Praha

Obsazení brankoviště pro nadcházející extraligovou sezonu mají vyřešené. Hokejový Zlín ve středu odpoledne oznámil, že se domluvil na prodloužení smlouvy o dva roky až do dubna 2023 se svou osmadvacetiletou oporou a odchovancem Liborem Kašíkem. Ten tak i nadále bude tvořit gólmanskou dvojici klubu s Danielem Hufem.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Brankář Libor Kašík prodloužil se Zlínem smlouvu o dva roky.

Článek

Kašíka, který v roce 2014 vychytal Zlínu mistrovský titul, tak čeká u Beranů už jedenáctá sezona. Jinde v extralize chytal jen krátce v sezoně 2018/19 za Kometu, v témže ročníku si rovněž vyzkoušel i dosud jediné zahraniční angažmá v Chabarovsku v KHL.

„Smlouva se řešila delší dobu a jsem rád, že v letošní nepříliš povedené sezoně jsem dostal důvěru pokračovat v mateřském klubu. Věřím, že postupnými kroky se dostaneme na lepší příčky," připomíná Kašík až třinácté místo Zlína v extraligové tabulce.

„Chci být klubu v dalších sezonách co nejvíce nápomocen k vyšším cílům. Samozřejmě si přeji, abych podával ve žlutomodrém dresu co nejlepší výkony. Motivaci mám pořád," uvedl pro klubový web Kašík, který je aktuálně od 29. ledna na marodce, když si při vítězném zápase v Olomouci obnovil zranění.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články