Hlavní obsah

FANTASY: Liberec má jistou účast v play off

Bílí Tygři kráčejí neohroženě základní částí extraligy. Díky vítězství v posledním utkání nad třetí Plzní, které pro ně v prodloužení ukořistil vítězným gólem Bakoš, si zajistili start v play off. Svěřenci trenéra Filipa Pešána vedou nejvyšší tuzemskou soutěž s náskokem deseti bodů před druhou Spartou. Které hráče včetně libereckých hokejistů byste měli zařadit do svého Fantasy týmu pro 22. kolo Fantasy extraligy, které začne v pátek v 17 hodin?

Do branky jsme postavili Marka Čiliaka z Brna

Článek

Jakub Valský a Branko Radivojevič

Jakub Valský vsítil v letošní sezóně 16 gólů a je nejlepším střelcem Liberce. Jeho spoluhráč Branko Radivojevič je třetím nejproduktivnějším hráčem Severočechů. Během 42 utkání nasbíral 32 bodů za 12 gólů a 20 asistencí.

Celkem pět členů kádru Bílých Tygrů nasbíralo v letošní sezóně přes 30 bodů. Liberec dnes cestuje na půdu čtvrtého Hradce Králové a v neděli přivítá na domácím hřišti, kde neprohrál 12 utkání v řadě, Mladou Boleslav.

Roberts Bukarts a Oldřich Kotvan

Berani až do posledního dne minulého měsíce vyhráli před vlastním publikem devět duelů v řadě. Jejich vítěznou sérii ukončil až Třinec.

Největší hvězdou Moravanů je Lotyš Roberts Bukarts. Bývalý hráč Rigy získal v 27 zápasech 26 bodů. S 16 góly je nejlepším střelcem Zlína. O 3 góly méně má na kontě Robert Říčka.

Mezi obránci Beranů vyčnívá Oldřich Kotvan. Urostlý bek skóroval v této sezóně sedmkrát a na dalších pět gólů přihrál. Zlín cestuje v pátek do Mladé Boleslavi, v neděli hostí chomutovské Piráty.

Reklama

Související témata: