Hlavní obsah

FANTASY: Překoná Liberec rekord Pardubic?

Bílí Tygři porazili v úterním utkání hokejové Tipsport extraligy Pardubice 4:2. Připsali si už 37. výhru v základní části a vyrovnali tak rekord z ročníku 2002/2003, který drželi právě Východočeši. Z kterých hokejistů Liberce a jiných klubů byste měli sestavit Fantasy tým pro 25. kolo, které začne v pátek od 17.00 zápasem mezi Třincem a Spartou?

Kapitánem výběru je Daniel Přibyl

Článek

Michal Řepík a Michal Birner

Liberec vévodí extraligové tabulce se ziskem 106 bodů. Avšak z pohledu Fantasy je velmi obtížné trefit hráče z řad Bílých Tygrů, kteří v daných zápasech zabodují. Velkou předností vedoucího týmu tabulky totiž je, že se nespoléhá pouze na výkony jedné lajny. Dokazuje to i fakt, že osm hráčů získalo v dosavadních utkáních více než 30 bodů.

My jsme se tentokrát rozhodli vsadit na Michala Řepíka a jeho jmenovce Michala Birnera. První jmenovaný vsítil Pardubicím dva góly a ve 36 utkáních nasbíral 31 bodů. Birner proti Dynamu přihrál Řepíkovi na obě branky a je nejproduktivnějším hráčem Liberce. Ve 47 utkáních nasázel 13 gólů, navíc přidal 24 asistencí.

Podještědský tým se v rámci předposledního kola základní části Fantasy extraligy střetne s Olomoucí, Zlínem a Vítkovicemi.

Daniel Přibyl a Adam Polášek

Hokejisté Sparty, kteří z druhého místa ztrácejí na vedoucí Liberec sedm bodů, jsou ve skvělé formě. Vyhráli třináct z posledních čtrnácti zápasů. V posledním utkání získali cenný skalp Indiánů z Plzně. Odskočili tak v tabulce třetím Západočechům na rozdíl šestnácti bodů. K úterní výhře pražského celku přispěl dvěma přesnými zásahy Adam Polášek.

Mezi útočníky svěřenců Josefa Jandače kraluje Daniel Přibyl. Talentovaný mladík atakuje hranici jednoho bodu na zápas. Ve 41 utkáních zaznamenal 40 bodů. Spolu s Dominikem Kubalíkem a Jaroslavem Kracíkem soupeří o titul druhého nejproduktivnějšího hráče extraligy za fenomenálním Romanem Červenkou.

Sparta zahájí 25. kolo Fantasy extraligy duelem v Třinci. V neděli přivítá na domácím ledě Pardubice a v úterý cestuje do Chomutova.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice