Hlavní obsah

FANTASY: Sparta poskočila na druhé místo extraligy. Do sestavy Brna se vrací Ton

Hoekjisté Sparty jsou letos na domácím ledě k neporažení. Pražané zvítězili v O2 areně sedmkrát v řadě. V posledním utkání před domácím publikem zdolali Zlín 4:2 a v tabulce nejvyšší soutěže se posunuli na druhé místo za nedostižný Liberec.

Kapitánské céčko jsme oblékli Přibylovi.

Článek

Daniel Přibyl

Přibyl je jedním z několika kandidátů na kapitána Fantasy týmu pro 18. kolo. Talentovaný útočník je nejproduktivnějším hráčem Sparty. Ve 25 zápasech nasbíral 25 bodů, které získal za 10 gólů a 15 asistencí.

Přibylův spoluhráč Jan Buchtele má na kontě pouze o dva body méně, ale odehrál o čtyři utkání více. Pražané se mohou spolehnout i na ofenzivní podporu od obránců Michala Čajkovského, Juraje Mikuše a Adama Poláška. Nejvíce bodů z této skupiny má Čajkovský. Urostlý zadák zaznamenal sedm gólů a na devět jich přihrál.

Sparta se v pátek utká v televizním duelu pod širým nebem s Brnem. V neděli ji čeká v Praze těžký souboj s třetí Plzní. V úterý přivítá Oceláře z Třince.

Jan Hruška

Brno v posledním utkání, které se hrálo na stadiónu za Lužánkami, zvítězilo nad Plzní 5:2. Vítězství Komety, ke kterému přispěl dvěma góly Jan Hruška, přihlíželo rekordních 18 514 fanoušků.

Hruška je s 15 trefami nejlepším střelcem Komety a zároveň i nejproduktivnějším hráčem. Skvělou zprávou pro Kometu je, že se do jejich řad vrací po velmi dlouhé pauze Petr Ton.

Zkušený matador si koncem září obnovil zranění ruky a v letošní sezóně odehrál jediné utkání. Rozhodli jsme se zariskovat a zařadit jej do našeho doporučeného Fantasy týmu. Neznámou je, jak moc se na jeho výkonech projeví chybějící herní praxe.

Jozef Kováčik

Mezi obránci Komety výrazně záři Jozef Kováčik. Rodák z Topolčan má na svém kontě 21 bodů, a to především díky 17 asistencím. Brno hraje v rámci 18. kola Fantasy extraligy tři duely. V pátek se utká se Spartou, v neděli cestuje do Třince a v úterý hostí Chomutov.

Z řad Chomutova by neměl ve vašem Fantasy týmu chybět Roman Červenka. Lídr Pirátů je se 42 body s velkým náskokem před Dominikem Kubalíkem a Jaroslavem Bendářem nejproduktivnějším hráčem extraligy.

Reklama

Související témata: