Hlavní obsah

Furch i Kometa odmítají zprávy o odchodu brankáře z Brna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolem gólmanů v hokejové extralize začíná být rušno. Ještě žhavá zůstává kauza Bartošák a Kometa se na klubovém webu už ohrazuje proti zprávě, která zazněla v O2 TV Sport, že Dominik Furch je z rodinných důvodů na odchodu z Komety.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Dominik Furch v akci

Článek

„Výrok komentátora O2 TV Sport je nepravdivý. Netuším, z jakého zdroje čerpal, ale musím takovou informaci vyvrátit. V Kometě mám platnou smlouvu a rozdělanou práci. Momentálně doléčuju zranění, ale v nejbližších dnech se připojím k týmu a budu pokračovat v tréninkovém i zápasovém rytmu,“ reaguje na situaci brankář Dominik Furch.

„Považuju za naprosto nepřípustné, aby se z profesního hlediska stalo něco podobného, jako předvedli televizní redaktoři. Podobné spekulace, které se nezakládají na pravdě, poškozují náš klub. Rád bych ujistil naše fanoušky a partnery, že Dominik Furch v Brně zůstává,“ doplňuje majitel brněnského klubu Libor Zábranský.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Hradec Králové - Brno, zákrok FurchaVideo: Tipsport Extraliga / BPA

Reklama

Související témata: