Hlavní obsah

Generální manažerka Karlových Varů po šesti týdnech končí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen šest týdnů vydržela ve funkci generální manažerka karlovarských hokejistů Zdenka Macháčková Šimánková. V pátek vedení klubu oznámila, že z vážných osobních důvodů pozici opouští.

Foto: Kateřina Pelikánová/HC Energie Karlovy Vary

Zdenka Macháčková Šimánková ve funkci generální manažerky Karlových Varů končí

Článek

„Na rodinnou situaci jsem si nikdy nestěžovala, mám velkou podporu svého muže. Není to ale pro mě kvůli zdravotnímu stavu maminky jednoduché," popsala Macháčková, jejímž předchozím působištěm bylo školství.

„Plně rozumíme důvodům, proč se Zdenka rozhodla post ve vedení našeho klubu opustit. Zdraví a rodina jsou na prvním místě," vyjádřil pochopení jeden z majitelů klubu Daniel Tobolka.

„I za ten krátký čas, co ve Varech působila, nastavila systémové procesy, které by měly vést k tomu, že klub ve střednědobém horizontu dosáhne vytyčených cílů. Za její práci se jí sluší poděkovat. Zdenka navíc Energii úplně neopouští, bude nadále externě spolupracovat v oblasti sales a financí."

Klub po odchodu Macháčkové povede právě Tobolka, který je zároveň i jednatelem Energie.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.