Hlavní obsah

Hokejový bek Hrabal má zůstat v Čerepovci, Vsetín je proti

ČEREPOVEC

Český hokejový obránce Josef Hrabal bude podle oficiálního internetového webu Severstalu Čerepovec i v příští sezóně působit v ruské superlize. Klub oznámil, že se s obráncem, který se momentálně připravuje s reprezentačním týmem v Kravařích na Opavsku, dohodl na prodloužení spolupráce.

Článek

Vedení Vsetína, za který hrál Hrabal před odchodem do Ruska, však tvrdí něco jiného. "Má u nás platnou smlouvu a počítáme s tím, že se zapojí do letní přípravy a v příští sezóně bude hrát za nás," řekl ve středu ČTK předseda představenstva Oldřich Štefl. Se zástupci Vsetína podle něj o Hrabalovi nikdo nejedná.

Jedenadvacetiletý Hrabal přišel do Čerepovce v prosinci na hostování ze Vsetína. Za tým odehrál 25 zápasů, v kterých vstřelil tři branky a připsal si šest asistencí. Severstal postoupil do play-off, v prvním kole však vypadl s Chimikem Moskevská oblast.

Podle internetového serveru klubu by Hrabal nemusel být jediným Čechem v týmu v příští sezóně. Čerepovec prý jedná s dalšími dvěma hokejisty, obráncem a útočníkem, kteří pravidelně oblékají dres národního týmu.

Reklama