Hlavní obsah

Hokejový Liberec si pojistil služby čtyř útočníků

Liberec

Vedení extraligového Liberce podepsalo nové dvouleté smlouvy s trojicí útočníků Michalem Bártou, Michalem Bulířem a Daliborem Bortňákem. Dres Bílých Tygrů, kteří v sobotu vstoupí do semifinále play off, bude i nadále oblékat další útočník Petr Kica, na jehož služby Liberec využil opci. Klub o tom informoval v oficiální tiskové zprávě.

Foto: Milan Malíček, Právo

Liberecký Michal Bulíř se blýskl proti Českým Budějovicím hattrickem.

Článek

"Všichni tři mladí hráči, kterým jsme nabídli nové smlouvy, v letošní sezóně bojovali o místo v základní sestavě a po celou dobu se předváděli v dobrém světle," uvedl generální manažer Ctibor Jech na adresu Bárty, Bulíře a Bortňáka. "Především Bárta ukázal své střelecké kvality a věříme, že by v budoucnu mohl být opravdu obávaným extraligovým střelcem," řekl Jech.

Čtyřiadvacetiletý Bárta v základní části extraligy nasbíral 20 kanadských bodů za 15 branek a pět asistencí, v play off přidal jednu finální přihrávku. Dvacetiletý Bulíř vstřelil v dlouhodobé části šest gólů a přidal osm asistencí, ve čtvrtfinále play off se uvedl hattrickem hned v prvním duelu proti Českým Budějovicím. Kica s Bortňákem se prosazovali méně, Kica nasbíral pět a Bortňák čtyři kanadské body.

Reklama

Související témata: