Hlavní obsah

Hokejový útočník Redlich se upsal na další tři roky Karlovým Varům

Hokejový útočník Tomáš Redlich uzavřel nový tříletý kontrakt s Karlovými Vary, které si jeho služby pojistily až do konce sezony 2025/26. Devětadvacetiletý odchovanec Kladna zamířil na západ Čech v roce 2020 ze svého mateřského klubu.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Zleva: Tomáš Redlich a střelec Martin Kohout z Karlových Varů se radují z gólu.

Článek

Redlich si v této sezoně připsal v 45 zápasech 16 bodů za šest branek a 10 asistencí. Dohromady má v extralize na kontě 196 utkání a 52 bodů za 21 gólů a 31 přihrávek.

"Tomáš udělal oproti předchozím sezonám velký výkonnostní progres. Dostává větší prostor na ledě, stal se z něj klíčový hráč v defenzivní činnosti týmu a k tomu přidal i bodovou nadstavbu. Je v optimálním věku a jsme nesmírně rádi, že jsme se s ním dohodli na dlouhodobé spolupráci a bude u nás pokračovat," řekl klubovému webu trenér Karlových Varů David Bruk.

"Měl jsem i pár jiných nabídek, prioritou pro mě bylo ale zůstat v Karlových Varech. Jsem moc rád, že jsme se s vedením klubu domluvili a budu tu hrát i v dalších sezonách," uvedl Redlich, který si pochvaluje souhru s Vítem Jiskrou. "Daří se nám a věřím, že na to navážeme i v dalších zápasech. V týmu navíc zůstali i Ondra Beránek s Jirkou Černochem a další kluci," dodal.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.