Hlavní obsah

Jágr odehraje svou poslední sezonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Blíží se konec jedné velké hokejové kariéry. Hrající majitel extraligového Kladna Jaromír Jágr v rozhovoru pro CNN Prima News uvedl, že se chce co nejlépe připravit na svou poslední sezonu.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Jaromír Jágr se hned po návratu blýskl gólem i asistencí, měl i další šance a získal ocenění pro hráče zápasu.Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

„Máme plán s filmařem Petrem Větrovským natočit mojí poslední sezonu. Takže bych se na ni pokusil fyzicky co nejlépe připravit. Já teda pořád říkám, že bych se chtěl připravit a pak se nepřipravím,“ řekl Jágr Primě ještě před baráží proti Vsetínu s tím, že podmínkou je, aby se Kladno udrželo.

To se Rytířům povedlo. Prolínací sérii zvládli v nejkratším možném čase a extraligu budou hrát i v příštím ročníku. V únoru příštího roku Jaromír Jágr přitom oslaví už 53. narozeniny.

Jaromír Jágr je blázen, říká hokejový reprezentant Adam Kubík o návratu legendy na ledVideo: Sport.cz

Pokud majitel extraligového Kladna do další sezony opravdu naskočí, bude se jednat o jeho 37. ročník mezi profesionály. Během své bohaté kariéry stihl dvakrát vyhrát Stanleyův pohár, jednou olympijské hry a dvakrát mistrovství světa. Pětkrát také vyhrál kanadské bodování NHL.

Reklama