Hlavní obsah

Vítkovická posila končí. Po pouhých sedmi zápasech

Aktualizováno

Před sezonu přicházel jako ofenzivní posila z Olomouce, nakonec se ale angažmá Jana Káni smrsklo v hokejových Vítkovicích na pouhých sedm zápasů, v nichž si nepřipal jediný kanadský bod. Ostravský klub ve středu oznámil, že se s jednatřicetiletým forvardem domluvil na předčasném ukončení kontraktu.

Foto: Patrik Uhlíř, ČTK

Hokejisté Vítkovic - ilustrační foto.

Článek

„Bohužel i to k hokeji patří. Honzovi to u nás úplně nesedlo. Jeho herní vytížení nebylo takové, jaké bychom si my i on představovali,“ říká sportovní ředitel Vítkovic Roman Šimíček.

Poslední zápas za Vítkovic Káňa odehrál 1. října proti Olomouci, jeho čas na ledě klesl pod deset minut. Žádný další duel za ostravský klub už nepřidá.

„Do toho přišla i nemoc, která jej vyřadila ze hry a po příchodu Patrika Zdráhala už nebylo pro něj místo v prvních dvou útocích. Proto jsme se dohodli na korektním předčasném ukončení naší vzájemné spolupráce. Honzovi děkujeme a přejeme mu hodně štěstí,“ dodává Šimíček.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EURO 2024 v Německu

Mistrovství Evropy ve fotbale se odehraje v deseti německých městech od 14. června do 14. července 2024. Chybět nebude ani český národní tým pod vedením nového trenéra Ivana Haška, v základní skupině F se Češi střetnou s Portugalskem, Tureckem a Gruzií.