Hlavní obsah

Kometa vypraví pro fanoušky speciální vlak do Pardubic. Skončí doba mračení?

Brno/Praha

Hokejové Pardubice sedí u samého dna extraligové tabulky, přesto Kometa Brno vypraví na páteční duel na východ Čech speciální vlak pro fanoušky. I přes nepříznivé výsledky má hokej ve městě perníku tradici a lidé stále chodí. V novodobé historii si příznivci modrobílých užijí třetí Kometa expres. Předtím klub vypravil fanoušky na Spartu a do Vítkovic.

Foto: Facebook: HC Kometa Brno

Fanoušci Komety Brno vyrazí do Pardubic speciálním vlakem. Budou se v pátek radovat z výhry?

Článek

„Jeli jsme Kometa expresem dvakrát a jak na Spartě, tak ve Vítkovicích jsme prohráli. Doufám, že se po cestě z Pardubic budeme všichni usmívat, protože toho mračení už bylo dost. Děláme to pro děti, partnery a nepřál bych si nic jiného, než abychom vyhráli, udělali všem radost a do třetice si tu cestu pořádně užili," řekl pro klubový web majitel a trenér Libor Zábranský.

Vlak z brněnského nádraží v Králově poli vyjede ve 13 hodin. Celkem bude do Pardubic vypraveno šestnáct vagonů. Část obsadí také sami hráči. „S vlakem máme nějaké zkušenosti z Vítkovic. Určitě to bude zážitek," těší se útočník Šimon Stránský.

Kometa se drží na šesté příčce a od posledních Pardubic ji dělí 26 bodů. Venku Brno v probíhající sezoně odehrálo 21 utkání, 14krát prohrálo.

Pardubice potřebují každý bod, hrají o setrvání v nejvyšší soutěži. Doma jsou ale nejhorším týmem z celé extraligy - 19 duelů a 12 porážek. „I kvůli tomu čekám bojovný zápas, kdy nevypustí jediný souboj. Věřím tomu, že zažijeme výhru za tři body," přeje si brněnský obránce Daniel Krenželok.

Reklama

Související témata: