Hlavní obsah

Krstev začal v Brně vítězstvím

BRNO

Hned při svém premiérovém startu za Kometu se reprezentační obránce Angel Krstev radoval z tříbodového zisku. Přestože si ve vítězném duelu Brňanů se Zlínem nepřipsal gól ani asistenci a kromě tří dvouminutových trestů si odseděl navíc i deset minut, zářil po utkání štěstím.

Foto: Petr Horník, Právo

Angel Krstev

Článek

„V poslední době jsem toho moc nenahrál a pauza na mně byla znát. Měl jsem trochu z utkání obavy, ale vyhráli jsme, a tak jsem samozřejmě hrozně spokojený,“ prozradil devětadvacetiletý Krstev, který zamířil do jihomoravské metropole po předčasném ukončení angažmá v ruském Novgorodu.

V zápase si ovšem prožil i krušné chvilky. „Při tom posledním vyloučení jsem byl na trestné lavici nervózní jako dvacetiletý mladík. Vedli jsme už jen o gól, a tak jsem měl strach, aby tým kvůli mně nepřišel o body,“ svěřil se Krstev, který netuší, jak dlouho jeho brněnská výpomoc potrvá. „Mojí prioritou je dál působení v cizině. Nebudu zakrývat, že si chci ještě vydělat solidní peníze. Rozhodně ale nekývnu na jakoukoli nabídku. Šel bych jen do Ruska, Švédska či Švýcarska. A pokud nic z toho nevyjde, klidně dohraji sezónu v Brně,“ tvrdí.

Bez ohledu na to, jakou dobu v Kometě stráví, je Krstev přesvědčen, že se Brňané navzdory osmibodovému manku na předposlední Kladno vyhnou baráži. „Pokud budou kluci makat tak jako proti Zlínu, určitě se aspoň na třinácté místo probojují,“ je si jist.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články