Hlavní obsah

Kundrátek s Musilem nejdou nahradit. Nová posila Třince potřebuje restart, míní Duda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nelehký úkol stojí před hokejisty Třince. S novým koučem Zdeňkem Motákem, který má nahradit Václava Varaďu, a bez elitní obranné dvojice Kundrátek, Musil vykračují Oceláři za obhajobou titulu. „Pro Zdeňka Motáka je obrovská výzva vzít takhle kvalitní tým v takhle kvalitní organizaci. Nahradit Vencu Varaďu v dnešní době možná ani nejde,“ soudí Radek Duda v pořadu Příklep na Sport.cz.

Kundrátek s Musilem nahradit nejdou. Nová posila Třince potřebuje restart. Debatujeme v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

„Jediný trenér, který by v mých očích možná mohl vzít jeho filosofii a koučing, tak je Boža Modrý," zmiňuje kouče českobudějovického Motoru Jaroslava Modrého.

Ohromně náročná bude také snaha nahradit zadáky Davida Musila s Tomášem Kundrátkem. „Je to jednoduché. Ti nejdou nahradit. Český market nejde nahradit," reaguje expert na dotaz moderátora Honzy Homolky.

Člověk, který jde na výstavu, má doma obrazy, čte... a je to obrovský pracant. Jak ukočíruje Třinec? Diskutujeme v PříklepuVideo: Sport.cz

„David Musil je pro mě nejlepší defenzivní obránce v české extralize. Toho musíš platit zlatem," myslí si Duda, načež Homolka pohotově reaguje, že právě toho se hokejový reprezentant dočká v Pardubicích, kam před sezonou přestoupil.

„Ztratit takového obránce je pro Třinec hrozná škoda. Ono jich moc není. Ne každý hráč ti nechá na ledě život," uznává Duda. A velkou ztrátu pro Třinec vidí také v odchodu Tomáše Kundrátka. „Je to ofenzivní bek, spolu s Čeřešňákem jeden z nejlepších."

Vítkovice vstupují do nové sezony s Peterem Muellerem. Ostravský celek rozebíráme v PříklepuVideo: Sport.cz

Rozpačitý je naopak z příchodu Jakuba Jeřábka, jenž patří k hokejistům, kteří v nedávné době opustili KHL. „Vlastně neměl za poslední dva roky dobré sezony. Potřebuje obrovský restart," říká Radek Duda v Příklepu.

Celý hokejový pořad z produkce Sport.cz si můžete přehrát také ve formě podcastu.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články