Hlavní obsah

Litvínov má svého Vlčáčka, ten si střílí z Hradu kvůli změně v rozpisu extraligy

Praha

Náhoda, náznak čehosi? Každý ať si vybere, ale hokejový Litvínov ústy spolupracovníka Ondřeje Vlka, překřtěného ve videu na „mluvčího Ondřeje Vlčáčka“, vysvětlil, jak to bylo s prohozeným pořadatelstvím pátečního extraligového zápasu s Oceláři z Třince. Aby všichni měli jasno, vydal klub prohlášení, který každý určitě pochopí. Anebo je všechno jinak?

Jak to bylo s utkáním s TřincemVideo: HC Verva Litvínov

 
Článek

„Znovu opakuji, že zápas na seznamu nebyl, proto se tady nemůže hrát. Nikdy tam zapsaný nebyl, kdo tvrdí, že byl, tak lže. Ten zápas na seznamu nebyl, za tím si stojím já i celý zimní stadión," čte a stále opakuje „mluvčí" litvínovského klubu z pečlivě připravených not.

Ano, kauza z Hradu a neudělení vyznamenání pro Jiřího Bradyho se dostala až do sportu. Vlčáček vs. Ovčáček, tiskový mluvčí Hradu. Zatímco u Ovčáčka jde o skutečnost, Litvínov se v parafrázi celé kauzy snaží vtipně objasnit, proč se páteční utkání hokejové extraligy nehraje na litvínovské půdě, jak původně určil rozpis soutěže. A zazní i narážka na státní vyznamenání, které bude v pátek udělovat prezident Miloš Zeman.

"Žádné vyznamenání tu nikdo nedostane! Jeďte si do Třince," hlásí na závěr Vlčáček.

Reklama

Související témata:
Jiří Ovčáček