Hlavní obsah

Manažer Vaněk končí po 32 letech ve vedení hokejových Karlových Varů

Manažer Miroslav Vaněk končí po 32 letech ve vedení extraligového hokejového klubu v Karlových Varech. Dlouholetý funkcionář působil u Západočechů v různých funkcích, nejdéle jako generální manažer a podílel se i na historickém zisku mistrovského titulu v sezoně 2008/09. Po nedávné změně majitele klubu končí i Vaněk.

Foto: Profimedia.cz

Miroslav Vaněk na archivním snímku

Článek

"Myslím si, že člověk by si měl uvědomit, kdy je ten správný čas odejít. A jak se říká, 'už nepřekážet'. Odchodem Karla Holoubka a Radka Liangovského jsem pochopil, že už jsem tak trošičku poslední fosilie, která si odpracovala, co měla," uvedl Vaněk na klubovém webu s poukazem na odchody dlouholetého majitele a bývalého jednatele Energie.

"Je nejvyšší čas pustit do klubu nový svěží vítr, nápady, kreativitu, nadšení a zápal pro věc. Považuji své rozhodnutí za naprosto správné a došel jsem k němu po velmi dlouhé a zralé úvaze," řekl Vaněk, jenž v této sezoně působil v klubu jako provozně-ekonomický manažer.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

Hokej

Kanada - USA 6:4

Kanada ve finále mistrovství světa hokejistů do 18 let zdolala Spojené státy
NačítámNačíst další články