Hlavní obsah

Miškář se vrací z Karlových Varů do Hradce Králové, bude hrát i za Kolín

Hradec Králové

Hokejový útočník Patrik Miškář se vrací z hostování v Karlových Varech do Hradce Králové a bude působit v partnerském klubu Mountfieldu v Kolíně. V prvoligovém celku si může vybojovat i místo v kádru hradeckého týmu v extralize.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Hokejisté Hradce Králové, ilustrační foto.

Článek

"Jeho další využití bude záviset zejména na jeho výkonech. Každopádně jsme rádi, že máme zpět jednoho z našich odchovanců a věříme, že Patrik postupně naváže na své výkony v loňské Chance lize, kde patřil k nejlepším útočníkům," řekl klubovému webu generální manažer Hradce Králové Aleš Kmoníček.

Miškář v této sezoně sehrál za Karlovy Vary i vinou zdravotních problémů jen šest zápasů a připsal si jednu asistenci. "Patrik si u nás bohužel nevybojoval pevné místo v základní sestavě. Protože to není náš hráč, tak jsme se rozhodli ho uvolnit z kádru," prohlásil pro web Energie hlavní trenér a sportovní manažer Martin Pešout.

Karlovy Vary chtěly poslat Miškáře na hostování do Litoměřic na začátku října, ale nakonec k transakci nemohlo dojít, protože hostoval na západě Čech bez povolení Hradce Králové a v takovém případě není další přesun povolen. Za Litoměřice Miškář v minulé sezoně nasbíral ve 46 zápasech včetně play off 64 bodů za 26 branek a 38 asistencí. Za mateřský Hradec Králové a Karlovy Vary má v extralize na kontě 99 utkání a 15 bodů za tři branky a 12 asistencí.

Reklama

  Třinec - Pardubice hrají
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice