Hlavní obsah

Napoví šlágr o baráži? V Boleslavi to není normální, Kladno nemá střední generaci, míní Antoš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přestože půjde o souboj týmů ze samého spodku extraligové tabulky, které navíc shodně mají šňůru čtyř proher, zápas Mladé Boleslavi s Kladnem bude jedním z největších taháků pátečního, 35. kola tuzemské nejvyšší hokejové soutěže. Hodně totiž může napovědět v boji o vyhnutí se baráži…

Už teď se těším, vyhlíží Milan Antoš páteční souboj Mladé Boleslavi s Kladnem, tedy týmů bojujících o vyhnutí se barážiVideo: Sport.cz

 
Článek

Se vzrůstající formou Vítkovic se nyní jeví jako velmi pravděpodobné, že prolínací soutěž s vítězem první ligy potká právě buď Bruslařský klub, nebo Rytíře.

Aktuální situace? Poslední Mladá Boleslav má 26 bodů, třinácté Kladno o tři více a odehráno o dvě utkání méně. „Páteční kolo bude hodně sledované a zajímavé. Už teď se těším, že si sednu k televizi a podívám se,“ říká v pořadu Příklep na Sport.cz televizní spolukomentátor Milan Antoš.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: Rytíři Kladno vs. Mountfield HK 1:2 ppVideo: Tipsport Extraliga / BPA

Odhadovat výsledek se neodvažuje. „Pořád si říkám: ,Vždyť to není normální, ta Boleslav vůbec nehraje.‘ Je to takové tápání, ale oni fakt asi nemají lídra, který by pomohl ke stoupání tabulkou. Je tam drobné zlepšení, ale nic zásadního,“ tvrdí Antoš, autor Břitvy na Sport.cz, o hře Bruslařského klubu.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: HC Oceláři Třinec vs. BK Mladá Boleslav 2:1 ppVideo: Tipsport Extraliga / BPA

Kladno zase podle něj doplácí na to, že kvůli opakovaným účastem v baráži skládá před každou novou sezonou mužstvo až na poslední chvíli, protože posilám dřív nemůže garantovat extraligovou příslušnost.

„Potřebovali by dát dohromady silnou střední generaci, alespoň dva dobré hráče. Teď ji nemají,“ míní Antoš.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: Rytíři Kladno vs. BK Mladá Boleslav 2:3 snVideo: Tipsport Extraliga / BPA

Rytíři dokázali proti Mladé Boleslavi bodovat pětkrát v řadě a věří, že úspěšnou šňůru protáhnou. „Bude to velký zápas. Pořád proti nim máme (dva) zápasy k dobru, ale když se nám tam povede získat tři body, bude to fantastické. Rozdíl už by byl šestibodový a mohli bychom se od toho odpíchnout,“ uvažuje kladenský brankář Landon Bow.

„Důležitost zápasu nás může trochu svazovat. Nesmíme na to ale moc myslet a pečlivě se na Kladno nachystat,“ velí útočník Mladé Boleslavi Sebastián Malát.

Který extraligový tým čeká letos baráž?
Kladno
43,1 %
Mladou Boleslav
54,5 %
Vítkovice
1 %
Jiný tým
1,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 2167 čtenářů.

Reklama