Hlavní obsah

Nový český sportovní pár. Hokejista má opět důvod se smát

Kapitán třineckých Ocelářů Petr Vrána před rokem prožil nejtěžší chvíle v životě. Jeho manželka Lindsey, se kterou byl dlouhých sedmnáct let, loni v březnu utonula při pokusu o záchranu pejska. Útočník tak zůstal sám na výchovu jejich sedmiletého syna Lea. Nyní už sám není a má opět důvod se smát. Oporou mu je jeho nová přítelkyně, oštěpařka Nikola Ogrodníková.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Petr Vrána z Třince během utkání finále play off extraligy.

Článek

Tragická zpráva o úmrtí manželky Petra Vrány zasáhla loni v březnu celou hokejovou komunitu. Kanaďanka Lindsey se na zamrzlé nádrži Slezská Harta snažila zachránit psa, jenže se pod ní propadl led. Záchranáři už jí nedokázali pomoci. Kapitán Třince byl zdrcen, ale o pár týdnů později už dokázal svůj tým dotáhnout k mistrovskému titulu.

Rána v srdci se určitě nikdy zcela nezacelí, maminku synovi Leovi už nikdo nevrátí, přesto se zdá, že oba Vránové se konečně mohou znovu smát. Česká oštěpařka Nikola Ogrodníková totiž na svém Instagramu sdílela jejich společnou fotografii, na které všichni vypadají velmi spokojeně.

„Ctěte minulost a posuňte se společně vpřed," připsala vicemistryně Evropy z roku 2018 k fotografii, kterou doplnila ještě emoji srdíček a hashtagem „my."

Reklama

  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice