Hlavní obsah

Obránce Raskob bude i nadále hrát za extraligové Vítkovice

Hokejový obránce Willie Raskob bude i v příští sezoně hrát za extraligové Vítkovice. Ostravský klub na oficiálním webu oznámil, že se s nejproduktivnějším bekem týmu v aktuální sezoně dohodl na prodloužení smlouvy.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Ilustrační foto.

Článek

"Willie po celý dosavadní průběh sezony odváděl v našem dresu dobré výkony. V obraně byl spolehlivý a dokázal podpořit i ofenzivu. V produktivitě obránců celé extraligy skončil na výborném pátém místě, takže se jen prokázalo, že to byl dobrý tah jej přivést k nám do týmu," uvedl sportovní ředitel Roman Šimíček.

Sedmadvacetiletý americký bek přišel do Vítkovic v minulém roce z Nitry. V české extralize odehrál 52 zápasů. ve kterých vstřelil pět branek a přidal 23 asistencí. I jeho zásluhou Vítkovice obsadily v základní části soutěže druhé místo a zajistily si přímý postup do čtvrtfinále.

"Jsem samozřejmě velice rád. Vážím si toho, že mi ve Vítkovicích dali šanci a těší mě, že jsem si svými výkony řekl o prodloužení angažmá. Moc se těším na play off a věřím, že toho společně můžeme hodně dosáhnout," řekl Raskob, který působí v Evropě třetí sezonu. Před angažmá v Nitře hrál i za dánský tým Rungsted Seier Capital.

Reklama