Hlavní obsah

Po tvrdé bitce přišla nečekaná vsuvka. Neřvi na něj, ten se bojí z domova, hlásil kapitán

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První třetina už se pomalu blížila ke svému konci, když začaly vzduchem létat pěsti. Šarvátky úterní předehrávky 45. kola hokejové extraligy mezi Libercem a Karlovými Vary (1:2 po náj.) se nakonec zúčastnili téměř všichni hráči na ledě. Utkání nakonec nedohrál domácí útočník Šír a hostující Černoch.

Liberec - Karlovy Vary, bitkaVideo: Sport.cz

 
Článek

Začátek i konec první třetiny lemovaly v Liberci zajímavé události. Zatímco v první minutě domácí skórovali, v poslední minutě se strhla mela před střídačkami. Všechno odstartoval souboj Kellyho Klímy s Finem Kangasniemim, který si postrčení nenechal líbit. Oba dva se pak pustili do pěstního souboje. Až potud nic neobvyklého, ale ve chvíli, kdy se Klíma chystal zasadit zřejmě poslední ránu, vletěl do souboje hostující kapitán Černoch.

Hráče navíc v bitce si pak domácí nechtěli nechat líbit, a tak se po hostujícím kapitánovi vrhnul domácí Šír. Do šarvátky se nakonec zapojili téměř všichni hráči na ledě. Výsledkem byly čtyři tresty. Klíma s Kangasniemim dostali pětiminutové tresty, Černoch se Šírem pak dvouminutový trest a k tomu tresty do konce utkání.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Liberec - Karlovy Vary, tyčkaVideo: Tipsport Extraliga / BPA

Neméně zajímavá byla také následná komunikace rozhodčích s oběma kapitány Filippim a Rachůnkem. Ti samozřejmě lobbovali za přesilovku pro své týmy. A to až takovým způsobem, že je sudí Jan Hribik musel uklidňovat. Když totiž oběma vysvětloval udělení trestů, skákali mu kapitáni do řeči.

„STOP. Teď vysvětluju já. Já vám řeknu celej příběh,“ umravňoval Hribik oba kapitány. „Neřvi na něj, ten se bojí z domova,“ zareagoval duchapřítomně Filippi. „Dobrý, sorry,“ omluví se Hribik. Při popisování trestů si ještě následně spletl jméno vyloučeného libereckého hráče Šíra, kterého nazval Štírem. „To není Štír, to je Šír. Jsi řekl Štír,“ vyčetl hned Filippi Hribikovi.

Přesilovku pro Bílé Tygry ale nakonec neuhádal. Západočeši navíc v Liberci výsledek otočili a zvítězili 2:1 po nájezdech.

Reklama