Hlavní obsah

Pobláznil O2 arenu, neodpustil si však jedno faux pas! Tohle že je Josef Jandač?!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během nedělního extraligového utkání mezi hokejisty Sparty a Kladna svým tanečním vystoupením pobláznil skoro dvanáct tisíc přítomných fanoušků v pražské O2 areně. Show profesionálního sportovního baviče Camerona Hughese sklidila převážně pozitivní ohlasy, dvaapadesátiletý Kanaďan se však následně dopustil i jednoho faux pas.

Burácející O2 arena při vystoupení Camerona HugheseVideo: Sport.cz

 
Článek

43. kolo: Sparta - Kladno

Hughes má za svou více než 30 let dlouhou kariéru na patnáct set vystoupení na nejrůznějších sportovních akcích; včetně zimních olympijských her, finále hokejového Stanley Cupu, finále basketbalové NBA či tenisového US Open.

Nyní se poprvé představil i v Česku a o tom, že se jeho vystoupení líbilo, svědčí i fakt, že pár desítek minut po skončení zápasu Sparty s Kladnem (5:3) se s ním fotili třeba kanadský útočník Pražanů Zack Kassian či kapitán Rytířů Radek Smoleňák.

Foto: Instagram @cameroncheers

Cameron Hughes si spletl Pavla Grosse s Josefem Jandačem

Společnou fotku si rodák z Ottawy udělal i s trenérem Sparty Pavlem Grossem. A během pondělí se s ní pochlubil na svém instagramovém účtu. Jen si jaksi popletl, kdo se s ním na snímku vlastně nachází.

„Skvělé setkání s trenérem Jandačem. Měl pro mě pár tipů na tanec. Bezvadný člověk,“ napsal Hughes, aniž by si ověřil, že Josef Jandač už Spartu téměř dva roky nevede a že vypadá trošku jinak než Pavel Gross…

Reklama