Hlavní obsah

Realizační tým Karlových Varů rozšíří Skuhravý

Realizační tým u hokejistů Karlových Varů rozšíří bývalý kapitán Energie Václav Skuhravý. Vedení klubu tím zareagovalo na sérii neúspěchů týmu, který v extralize prohrál pětkrát za sebou a v tabulce klesl na třinácté místo. Dvaačtyřicetiletý Skuhravý bude jedním z asistentů hlavního trenéra Martina Pešouta.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Václav Skuhravý ještě jako hráč

Článek

Skuhravý ukončil hráčskou kariéru po minulé sezoně a v klubu působil jako projektový manažer. Zároveň vedl tým do 16 let, byl asistentem u sedmnáctky a měl na starosti projekt speciálních dovedností mladých hráčů v klubu.

Teď se Skuhravý přesune na extraligovou střídačku a podle klubového webu bude mít na starosti defenzivní hru v obranném pásmu, přesilové hry, hru v oslabení a vhazování. Společně s Pešoutem a Skuhravým v realizačním týmu zůstává i asistent Tomáš Mariška a trenér brankářů Pavel Kněžický.

Odchovanec Kladna Skuhravý odehrál v extralize 1001 utkání, vstřelil 218 branek a přidal 269 asistencí. V Karlových Varech odehrál 17 sezon a v roce 2009 se podílel na zisku historického mistrovského titulu.

Reklama

Související témata: