Hlavní obsah

Švédský hokejový útočník Immo po měsíci končí v Karlových Varech

Švédský hokejový útočník Tor Immo končí v angažmá v extraligových Karlových Varech a nově bude hrát za Znojmo v mezinárodní lize ICEHL. Po reprezentační přestávce budou naopak oblékat dres Západočechů útočníci Vojtěch Tomi a Radek Pořízek, kteří dosud hráli za prvoligový Sokolov.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Ilustrační foto.

Článek

Sedmadvacetiletý Immo přišel do Karlových Varů před necelým měsícem poté, co slovenský klub Bratislava Capitals předčasně ukončil sezonu. Energie při jeho příchodu uvedla, že podepsal smlouvu do konce sezony. Dnes na svém webu informovala, že Immo nenaplnil představy klubu a po měsíční zkoušce končí. V extralize odehrál šest zápasů a připsal si jednu asistenci, v posledním utkání nejvyšší soutěže před přestávkou již chyběl v sestavě.

Do tréninku v Karlových Varech se naopak nově zapojili Tomi a Pařízek, kteří doposud hráli za Sokolov, se kterým Západočeši úzce spolupracují. Oba mohou i nadále nastupovat v první lize, neboť budou v Energii hrát formou střídavých startů. Zatímco pětadvacetiletý Pařízek v extralize ještě nehrál, o dva roky starší Tomi má na kontě v nejvyšší soutěži 101 zápasů za Vítkovice a Třinec.

Reklama

Související témata: