Hlavní obsah

Řezníček: Schön? Jsem z něj znechucený, je to jeho velký úlet. Do telefonu byl až vulgární

Ředitel české hokejové extraligy Josef Řezníček zásadně odmítá tvrzení předsedy představenstva královéhradeckého klubu Miroslava Schöna vyřčená pro isport.cz o tom, že Mountfield HK vůbec nebyl informován, že dva jeho hráči Šidlík s Žejdlem podávají kvůli výpovědím smluv návrh na zahájení smírčího řízení. Stejně tak Řezníček pro Sport.cz vylučuje, že e-mail o zahájení řízení zaslal na špatnou adresu advokáta klubu. A ještě víc jej nadzdvihla Schönova slova, že se jedná o jasný úmysl poškodit klub.

Foto: BPA

Ředitel extraligy Josef Řezníček (vlevo) a předseda Českého hokeje Tomáš Král.

Článek

„O návrzích na zahájení smírčího řízení jsme Mountfield HK informovali, konkrétně jeho generálního manažera Aleše Kmoníčka a rovněž sekretariát klubu. V případě Šidlíka jsme vyjádření od klubu dostali, v případě Žejdla do stanoveného termínu nikoliv. Pan Schön ale nemůže tvrdit, že od nás žádné vyjádření nedostal," prohlásil Řezníček v rozhovoru pro Sport.cz.

„Zvlášť když jsem v úterý ráno obdržel jeho telefonát. Byl velice nepříjemný, až vulgární. Takže jsme hovor po nějaké době přerušili. Ta diskuze byla velmi rychle ukončena. Z jeho reakce jsem vycítil, že jsme měli pochybit a něco jim zamlčet. A že to proti nim děláme úmyslně," prozradil extraligový šéf.

Nad Schönovými větami o znechucení Řezníčkem a jeho snahou poškodit královéhradecký klub kroutí ředitel extraligy hlavou.

„Je to absolutní nesmysl a hrubé obvinění. Považuju to za velký úlet pana Schöna. Nevím, z čeho jeho zloba pramení, ale jestli je z toho někdo znechucený, tak jsem to teda já. Jsem znechucený z jeho nařčení," reaguje Řezníček a zvažuje, jestli nepodniknout právní kroky.

„Vezmu si nějaký čas na rozmyšlenou, zatím je to čerstvé. Uvidím taky, jestli se ta kauza nějak dál vyvine. Myslím si ale, že se to uklidní, protože (ze strany Hradce Králové) jde o nepodložená tvrzení," zopakoval.

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články