Hlavní obsah

Rytíř? Spíš Krakonoš! Kladno představilo dresy, které Jágr a spol. obléknou ve Špindlu

Už za tři týdny se ve Špindlerově Mlýně na dojezdu sjezdovky ve Svatém Petru uskuteční grandiózní akce, během níž dojde pod širým nebem mimo jiné i na extraligové souboje hokejistů Kladna s Pardubicemi a Sparty s Hradcem Králové. Rytíři s hrajícím majitelem Jaromírem Jágrem nyní představili speciální dresy, ve kterých v Krkonoších nastoupí.

Foto: Facebook

Dresy, které hokejisté Kladna obléknou proti Pardubicím pod širým nebem ve Špindlerově Mlýně.

Článek

Třetí sada dresů doznala na první pohled patrných změn. Oproti klasické tmavé sadě je ta pro Winter Hockey Games světlejší a na dresech jsou i rampouchy a sněhové vločky. Rytíř v logu navíc bude mít na hlavě kulicha a na tváři hustější a zmrzlé vousy, takže dost připomíná Krakonoše.

„Dresy jsou uzpůsobeny prostředí, ve kterém Rytíři odehrají 9. prosince zápas pod otevřeným nebem s Pardubicemi. Chtěli jsme, aby z těch dresů bylo jasně patrné, že jsou určené pro Winter Hockey Games," uvedl tiskový mluvčí kladenského klubu Lukáš Jůdl.

„Zároveň jsme chtěli vycházet ze základu ligových dresů a pracovali jsme s alternativní modrou barvou. Díky domluvě se zástupci Dynama v nich můžeme nastoupit i přes to, že nejsou vyloženě tmavé, ale vedle červených dresů Pardubic budou hráči obou týmů hezky rozeznatelní," dodal Jůdl.

Program Winter Hockey Games ve Špindlerově Mlýně.

Po skončení Winter Hockey Games si pak fanoušci budou moci originální hrané dresy vydražit v aukci.

Líbí se vám dresy Kladna pro Winter Hockey Games?
ano
83,4 %
ne
16,6 %
Celkem hlasovalo 3255 čtenářů.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice