Hlavní obsah

Stopka za faul na Hyku. Ujčík trestá karlovarského Dlapu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předseda disciplinární komise hokejové extraligy Viktor Ujčík zastavil karlovarskému obránci Ondřeji Dlapovi činnost na jeden zápas za faul na pardubického Tomáše Hyku v nedělní utkání 48. kola.Bez Ondřeje Dlapy se budou muset obejít hokejisté Karlových Varů v pátečním utkání 49. extraligového kola na ledě Vítkovic. Předseda disciplinární komise Viktor Ujčík zastavil 31letému obránci činnost na jeden zápas za faul na pardubického Tomáše Hyku v nedělním vzájemnému duelu (Energie prohrála 0:5).

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Hokejisté Karlových Varů se radují z branky - ilustrační foto.

Článek

Dlapa fauloval Hyku v 52. minutě zápasu a od hlavních rozhodčích Šíra s Ondráčkem vyfasoval trest na pět minut a do konce utkání. Navíc ještě obdržel pět minut za bitku s Lukášem Sedlákem, jenž se vydal svého parťáku z lajny Hyku pomstít.

„Dlapa ve vlastním obranném pásmu čelně vedeným zákrokem v nižší nájezdové rychlosti atakoval Hyku, avšak v závěrečné fázi svůj zákrok zintenzivnil pohybem rukou," vysvětlil svůj pohled Ujčík.

Reklama