Hlavní obsah

Tři medaile za čtyři sezony, další už ale s Tygry nepřidá. Opora defenzivy míří do Boleslavi

Praha

V Liberci strávil poslední čtyři sezony, v nichž získal jednu zlatou a dvě stříbrné medaile a pomohl k hernímu růstu řadě mladších obránců. V nadcházejícím extraligovém ročníku už ale Martin Ševc u Bílých Tygrů působit nebude. Podle informací Sport.cz zamíří sedmatřicetiletý bek do Mladé Boleslavi.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Martin Ševc se stane novou posilou Mladé Boleslavi.

Článek

Nejde však o rozchod, po kterém by Liberec či sám hráč za sebou pálili mosty. Naopak. Ševc pro Bílé Tygry odvedl spoustu dobré práce, i s jeho službami panovala v klubu za čtyřleté období spokojenost.

Ševc však cítí, že jeho kariéra se postupně chýlí ke konci a Mladá Boleslav je pro něj lákává hned z několika důvodů. Bruslařský klub mu nabídl slušnou smlouvu, do Mladé Boleslavi to navíc bude mít z Nymburka, kde s rodinou žije, jen půl hodiny cesty.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Také David Cienciala z Třince má namířeno do Mladé Boleslavi.

Mladá Boleslav pod vedením sportovního manažera Radima Vrbaty skládá tým pro novou sezonu a plány má smělé. Ševc by neměl být jedinou posilou z kádru nedělních finalistů extraligy. Středočechy by totiž měl posílit i třiadvacetiletý útočník Třince David Cienciala.

Reklama

Související témata: