Hlavní obsah

Třinec hrát s Olomoucí v úterý nebude. Kluby už se dohodly na náhradním termínu

Aktualizováno

Úterní utkání 12. kola hokejové extraligy mezi Třincem a Olomoucí bylo z důvodu rozsáhlé marodky v kádru Hanáků odloženo.

Foto: David Taneček, ČTK

Hokejisté Olomouce v úterý na ledě Třince nenastoupí.

Článek

Oba kluby už se domluvily na novém termínu, ten je stanovaen na úterý 22. listopadu od 17:00.

„Velmi děkujeme Třinci za to, že nám vyšel vstříc s naší žádostí o odložení utkání. Marodka v našem týmu byla velká už před utkáním s Kometou, po kterém se rozrostla o další hráče. Přístupu Třince si mockrát vážím a ještě jednou děkuji za přesun zápasu na jiný termín," uvedl na oficiálních stránkách olomouckého klubu jeho generální manažer Erik Fürst.

Olomouci v nedělním domácím utkání s Kometou, které prohrála 2:3 a z prvního místa v tabulce klesla na třetí, scházeli útočníci Orsava, Bambula, Strapáč a Knotek nebo obránce Rutar.

Kohouti tak v probíhajícím ročníku už podruhé nenastoupí k zápasu extraligy v původním termínu. 25. září cestovali zbytečně přes celou republiku do Karlových Varů, kterým se porouchala rolba a utkání muselo být kvůli nezpůsobilé hrací ploše rovněž odloženo.

Oceláři zase budou dohrávat zápas 8. kola ze 7. října v Hradci Králové, na jehož přesunu se s Mountfieldem dohodl. Náhradní termín zatím není.

Reklama