Hlavní obsah

Třineckým hokejistům se zranil Seman, asi má zlomenou klíční kost

Třinec

Pro hokejového obránce Daniela Semana s největší pravděpodobností skončila sezóna. Třiatřicetiletý bek si ve středečním úvodním utkání předkola play off ve Zlíně po pádu na hrazení zřejmě zlomil klíční kost. Klub však zatím čeká na výsledky čtvrtečních vyšetření.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Obránce Daniel Seman (vpravo).

Článek

"Zatím to nemůžu potvrdit, protože nemáme v ruce závěry z lékařského vyšetření, které Dan podstupuje někdy touto dobou. Není to tedy definitivní, ale je velice pravděpodobné, že v sezóně si už nezahraje," řekl sportovní ředitel Ocelářů Pavel Marek.

Semana provází celou sezónou nevídaná smůla. Už na přelomu září a října prodělal v rozmezí necelých tří týdnů dva otřesy mozku a jejich následkem čtyři měsíce stál. Na led se vrátil teprve v minulém týdnu. I se středečním utkáním ve Zlíně odehrál zkušený obránce v tomto extraligovém ročníku jen osm zápasů.

Oceláři zatím na jeho místo nepovolali žádnou náhradu, například na střídavý start z první ligy. "Máme v kádru ještě další naše beky, zatím si vystačíme s tím, co je," podotkl Marek.

Úřadující mistr vstoupil ve Zlíně do předkola play off porážkou 0:3.

Reklama

Související témata: