Hlavní obsah

Útočník Kousal prodloužil v Pardubicích smlouvu o tři roky

Hokejové Dynamo Pardubice si pojistilo služby útočníka Roberta Kousala až do roku 2026. Vedoucí tým extraligové tabulky informoval o prodloužení smlouvy s dvaatřicetiletou oporou na svém webu.

Foto: Josef Vostárek, ČTK

Robert Kousal z Pardubic a vzadu Tomáš Fořt z Mladé Boleslavi.

Článek

Kousal je momentálně třetím nejproduktivnějším hráčem Pardubic, v 33 zápasech nasbíral devět gólů a 17 asistencí.

"Těším se na další, doufám, že úspěšné roky. Je skvělé být součástí takhle kvalitního týmu a doufám, že to dotáhneme i k nějakému úspěchu," uvedl dvojnásobný extraligový šampion s Pardubicemi z let 2010 a 2012.

Za Dynamo dosud odehrál odchovanec klubu 438 zápasů, ve kterých zaznamenal 78 branek a 157 asistencí. "Jsme moc rádi, že se u nás Robert rozhodl pokračovat. Vrátil se jako první ze své generace hráčů a pomáhal nám v těžkém období. Naše filozofie je podepisovat s hráči dlouhodobé smlouvy, proto jsme se domluvili na tříletém kontraktu. Robert bude nadále působit v úspěšné lajně s Tomášem Zohornou a Lukášem Radilem," řekl sportovní ředitel klubu Dušan Salfický.

Účastník dvou světových šampionátů Kousal se vrátil do Pardubic v roce 2019, předtím hrál KHL za Podolsk a Novokuzněck, švýcarskou ligu za Davos a ve Švédsku za Brynäs.

Reklama

  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice