Hlavní obsah

Vítkovice měly políčeno na Augustu. Hadamczik ho však chce u dvacítky na plný úvazek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulý pátek dovedl českou hokejovou dvacítku k bronzovým medailím na mistrovství světa, již tento týden však mohl Patrik Augusta šéfovat i jiné střídačce. O čtyřiapadesátiletého trenéra měly velký zájem extraligové Vítkovice, jednání ale nakonec dohodou neskončila. Jako první o tom informoval deník Sport.

Foto: Tt News Agency, Reuters

Kouč české dvacítky Patrik Augusta.

Článek

V tabulce aktuálně dvanácté Vítkovice vedou po odvolání Miloše Holaně v druhé polovině října loňského roku Pavel Trnka s Jiřím Veberem. Na střídačce s nimi je i sportovní manažer Roman Šimíček. Klub však dál hledá nového trenéra, Augusta se jím však nestane.

Přestože dennodenní práce v klubu, kterou posledních šest sezon zažíval v extraligovém Liberci a Mladé Boleslavi, by jej lákala, zároveň chce zůstat u dvacítky.

Foto: Tt News Agency, Reuters

Trenér českých hokejistů do 20 let Patrik Augusta.

Vedení hokejového svazu v čele s jeho prezidentem Aloisem Hadamczikem však takové variantě příliš nakloněno není a chce mít u dvacítky kouče na plný úvazek.

A tak Augusta zůstane u mládežnické reprezentace, vše by měl posvětit nejbližší výkonný výbor svazu. Vítkovice tak musejí hledat dál…

Reklama

  Pardubice - Třinec dnes 19 : 00
20240428T19 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články